Näslund blir VF trogen

Frölunda släppte idag nyheten att den assisterande tränaren Kristofer Näslund har förlängt sitt kontrakt till 2024. Efter viss turbulens, om än något överdriven i media, på tränarsidan byggs nu alltså där istället kontinuitet.

Kristofer Näslund anslöt till Frölunda inför säsongen 18/19 och hade ett kontrakt som egentligen skulle gå ut efter säsongen 20/21, men han väljer alltså redan nu att förlänga kontraktet hela vägen till 2024. Trots att Näslund var känd som en offensivt spelande forward är det som försvarstränare han har stått i Frölundas bås de senaste två säsongerna.

På sina två år har Näslund hunnit vara med om att vinna två CHL-titlar och ett SM-guld. Roger Rönnbergs högra hand fortsätter nu alltså att vara VF trogen, vem som blir den tredje i tränartrojkan säsongen 20/21 är ännu inte klart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: